Bemutatkozás

Nagy Emília tulajdonos
1992-ben kereskedelmi szakon szerzett középfokú végzettséget. 2001-től folyamatosan pénzügyi területen van jelen. Dolgozott az ING-NN Biztosítónál unitmanagerként majd 2003-2006 között az akkor induló ICT Európa Kft-nél Jász- Nagykun Szolnok megye térségében pályázati tanácsadóként, regionális vezetőként vett részt a térség fejlesztésében. Önálló pályázatíróként a GVOP.II programjában ért eredményeket. 2007-től a hitelezési üzletágban, saját hitelirodában és egyéni banki kapcsolatokkal, ajánlásból alakította ki ügyfélkörét. 2008-2009 között a Forex (deviza piacon) tapasztalatokat szerzett és kapcsolatokat épített. 2009-ben a KB-Edelmetall GbmH magyarországi hálózatának lett az igazgatója. A pénzügyi területen szerzett tapasztalatait kiegészítette a jogi alapokkal.
Életcélja az együttgondolkodás és a bennünk rejlő tudás felszínre hozatala, alkalmazása. Hitvallása, csak mi magunk vagyunk felelősek a saját életünkért.


„ Az igazi boldogság nem pénzben mérhető, hanem a benned rejlő tudással.”


A gazdasági válságot a „pénz” idézte elő. Vannak olyanok, akiknek sok van belőle és még többet akarnak és vannak olyanok, akiknek nincs, és ezért akarnak. Egyszóval maga a pénzgyártás, ami egyértelműen a válság okozója. Ha megnézzük a történelmet minden kornak-korszaknak megvolt a válsága és ez alól, most sincs kivétel. Ez hozzátartozik a folyamatos fejlődéshez. A válság nem feltétlen jelent rosszat, egyfajta tisztulási folyamat az újrakezdéshez.
Egyszer egy idős paraszt bácsi azt mondta: „Valamit helyrehozni kétszer annyi időbe telik, mint elrontani.”

Mátyás halálával az igazság is oda lett. Az egyértelmű törvényeket fölváltotta a furmányos jogi nyelvezet és ez által, teret kapott a pénz. Vannak olyan esetek, amikor a megfizetett igazság győz és nem a való. Korunkat a bűnözés, a gazdasági bűncselekmények, és a korrupció jellemzi. Bármennyire is keressük, a felelősöket először magunkban kell rendet tenni.

A pénzügyi terület is reformra érett, ezért természetesen itt is átalakulás van. Lesznek bankok, akik kivonulnak és lesznek olyanok, akik átalakulnak, és itt maradnak. A hitelezésben is változások lesznek/vannak.

Egy biztos és örök: A HITELT VISSZA KELL FIZETNI!