Feketelista

Kovács J 5 ügyféltől vette át a II. 35.000 Ft és ezt az összeget a mai napig nem fizette be a VÁR HOLDING KFT. pénztárába.

V-né G Diána folyik a nyomozás eddig 20 ügyfél jelezte a 35.000 Ft és némely esetben a 70.000 Ft átvételét, ami a mai napig nem lett befizetve a VÁR HOLDING KFT pénztárába.

K- Csaba D-né folynak a feljelentések eddig 3 esetről tudunk, ahol 35.000 Ft-ok növelték a családi kasszát.

V János (Szombathely) folyik a nyomozás eddig 23 ügyfél jelezte, hogy a 35.000 Ft és némely esetben a 70.000 Ft-ok lettek átvéve és a mai napig nem kerültek befizetésre a VÁR HOLDING KFT pénztárába.

M Géza A postán érkezett megbízási díjakkal nem tudott elszámolni.

P Ambrusné két ügyfél jelezte, hogy átvette a megbízási díjat, ennek a nyomozása folyamatban van.

Nagykanizsa környékéről jelezték, hogy a VÁR HOLDING KFT. nevében hiteldokumentumokat másolnak és a 10.000 Ft-kat szedik ügyintézési díjként.

Megjelentek a biztosításhoz kötött ügyintézések is!

P Ferencné ügyfelei több ízben jelezték, hogy a VÁR HOLDING KFT. kéri az életbiztosítás meglétét, mely nem igaz ez csak a munkatársa magánakciója, ezért felelősséget nem vállalunk.

P-né P Tímea ügyfelei arról adtak hírt, hogy 200.000 Ft ellenében személyi kölcsönt intéz, de ha nem kapják meg, akkor újabb gyorsasági felárral fűszerezett adósságrendezést ígért.

Szankciók:

Azokkal a munkatársakkal, akik nem a szabályainknak megfelelően dolgoznak, azonnali fölmondás, az aktuális, de még nem kifizetett jutalék azonnali visszavonása, ügyfél részéről rendőrségi feljelentés, VÁR HOLDING KFT. részéről ügyészségi feljelentés és kártérítési igény a jó hírnév megsértése miatt.


A listánkat folyamatosan bővítjük, bár ez nem nagy dicsőség.

Csodálkozunk, hogy ez az ország ide jutott, el kellene gondolkozni, hogy kell nekünk mentelmi jog és pártvédelem.