Szolgáltatásaink

Tisztelt Hitelkárosultak!

A Vár Holding Kft. eddigi tapasztalatai megosztani kívánja a T. Hitelkárosultakkal.
Bevezettük irodáinkban a díjmentes tanácsadást, melynek során Ön eldöntheti, hogy egyedül vagy velünk kívánja megoldani helyzetét. A több hónapos tapasztalatunk alapján joggal állítjuk, hogy ha Önnek van elegendő kitartása és tudása, akkor adósságrendező cégek közreműködése nélkül is el tudja érni célját.

Időpont egyeztetés a központi iroda telefonszámán: 06 1 794- 3146

A gazdasági válság hatására a családok életkörülményei megváltoztak. Családok millióinak a bevételi oldala olyannyira lecsökkent, hogy mára veszélyben van a megélhetésük. Több program indult az országban köztük a legnagyobbat maguk a bankok indították el: könnyítés címén. Ami valójában nem könnyítés csak egy újabb hitel kihelyezés és egy újabb csúszás lefelé az adósságspirálon. A kormány által bevezetett szigorítások a hitelek kihelyezésére vannak hatással, de a visszafizetésre nem. A bankokra, a hitelekre szükség van, de a manipulációra és a mesterséges árfolyam spekulációra nem.

Adósságrendezés

A program lényege a hitelszerződések felülvizsgálata, újraértelmezése és a megváltozott életkörülményekhez való igazítása. Minden esetben jogi képviselet a hitelesnek. Célunk: A szorításból és az adósságspirálból kifelé indulni. A hitelszerződések rugalmatlanok és egyoldalúak, sok esetben ki sem lehet belőle lépni veszteség nélkül. Akkor is veszteség van, ha korábban fizetjük ki és akkor is, ha időre. Egyfajta kényszer a hitel, az igényeink újabb célokat tűznek ki és képtelenek vagyunk ellenállni. Azt hisszük, hogy attól, ha nagyobb és szebb házunk van, mint a szomszédnak és 3 évente cseréljük az autót, attól többek és gazdagabbak leszünk. Nem! Az igazi gazdagság bennünk van! A szeretet, a tisztelet, az önbecsülés és az egyéni érdek elé kell állítani a többség érdekét, ez az igazi gazdagság.

Remélem sokan elgondolkoztak az utóbbi hónapokban az alábbi kérdéseken:

Mi okozta a válságot?
Kik okozták a válságot?
Miért okozták?
Kinek, milyen előnye származott belőle?
Hogyan lehet helyrehozni?
Mi az én teendőm?

Az utolsó kérdés megválaszolásával kezdem: Ha hitele van, akkor azt vissza kell fizetni. Programunkba várjuk jelentkezését ha gondjai vannak a törlesztőrészlet fizetésével vagy úgy látja, hogy képtelen egyedül megoldani a helyzetét, küldjön egy mailt vagy vegye föl a kapcsolatot munkatársainkkal.

Munkatársi körünket országosan folyamatosan bővítjük.